Dnes je úterý 16.4.2024 a svátek má Irena
Tento článek je reklamní sdělení

NENÍ NAD SPOJENÍ CHYTRÉHO S INTELIGENTNÍM

Finanční skupina Chytrý Honza a Realitní kancelář Reality IQ, a.s. uzavřeli partnerství v oblasti finančních produktů. Exkluzivní spolupráce se týká především oblasti poskytování hypotečních úvěrů a pojištění.

 

 

Portál Chytrý Honza nabízí rychlé a objektivní srovnání finančních produktů a služeb mnoha desítek finančních institucí působících v České republice. Od svého vzniku v roce 2009 již Chytrý Honza získal přes 300 000 spokojených zákazníků. Ti si aktuálně mohou vybírat z celkem 18 produktů ve více než 1 900 variantách. Akvizicí sítě finančních poradců Bonnet.cz Chytrý Honza nyní disponuje více než 1 600 specialisty ve všech regionech ČR.

 

 V rámci úzké spolupráce mezi oběma společnostmi vzniká nový produkt „Inteligentní hypotéka“. Do něj byli na základě přísných kritérií vybráni jen ti nejlepší hypoteční specialisté z Chytrého Honzy, kteří se budou věnovat makléřům Reality IQ a zajistí proces vyřízení hypotečního úvěru od A do Z.

 

„Reality IQ a Chytrý Honza jsou si v mnoha ohledech velmi podobní. Jsou to mladé a dravé firmy, jenž rychle vystřelili mezi špičku ve svém oboru a přitom se neustále snaží o významné inovace. Za rok 2014 zprostředkovali naši specialisté hypotéky za více než 7 mld. Kč. Spolupráce s Reality IQ nám odhadem přidá 1-2 mld. Kč,“ vysvětluje Jiří Paták, spoluzakladatel a výkonný ředitel Chytrého Honzy.

 

Realitní kancelář Reality IQ působí na českém trhu 2,5 roku a za uplynulý rok více než zdvojnásobila svůj obrat, počet makléřů i kanceláří. V roce 2014 zobchodovala přes 1 300 nemovitostí v celkové hodnotě necelé jedné miliardy korun. Ve 27 pobočkách nyní působí více než 200 obchodníků. Pro příští rok si stanovila cíl opět zdvojnásobit svůj obrat. „Ve spojení s Chytrým Honzou vidíme unikátní synergii a získáním těch nejkvalitnějších hypotečních specialistů z jejich řad se nabídka našich služeb stala pro klienty skutečně komplexní,“ doplňuje Richard Hofer, obchodní ředitel Reality IQ.