Dnes je sobota 20.4.2024 a svátek má Marcela
Tento článek je reklamní sdělení

Prodej domů Plzeň město

 

Ve městě se žije jinak. Rychleji, spontánněji a občas také více hekticky. Mít svůj vlastní přístav pohody, domov, do kterého se budete každý den vracet, je proto k nezaplacení. Domy, které realitní kancelář Plzeň nabízí k prodeji, jsou jako stvořené pro domácí pohodu. S vlastní zahrádkou vám nebude chybět ani trocha té zeleně a vaše děti i mazlíčci si budou užívat letního sluníčka i prvního sněhu. Život ve městě totiž není jen uspěchaný. Je plný kultury, přátel a každodenních maličkostí, které vás zkrátka donutí se do Plzně zamilovat.

 

Prodej domů v Plzni zažívá renesanci

 

Kdo by nechtěl bydlet ve vlastním domě, užívat si pohody na zahradě nebo u bazénu a přitom mít vše pohodlně na dosah. Do práce vás doveze skvěle rozvržená síť MHD, cestou domů můžete jít přes některý z rozkvetlých parků a až vyzvednete děti z jedné ze státních nebo soukromých škol, můžete zamířit rovnou na hřiště, do Zoo nebo do kina. Víkendy můžete trávit u televize, nebo na sportovním stadionu, v bazénu, na volnočasových akcích nebo třeba nakupováním. Město Plzeň je bohaté na zážitky a svým obyvatelům umí zpříjemnit i každodenní rutinu.Prodej domů v lokalitě Plzeň-město zajišťuje realitní kancelář Pubec, která nabízí vždy aktuální katalog domů na prodej. Že se vám žádný inzerovaný dům na prodej v Plzni nezamlouvá? Domluvte si schůzku se svým vlastním realitním makléřem z realitní kanceláře Pubec a nechte ho dělat jeho práci. Dům, který vás udělá šťastnými, tu někde je a my ho pro vás najdeme.

 

Na atraktivitě nabírají také příměstské části

 

Prodej domů Plzeň - město přináší čilý ruch i do zapadlých uliček. Oblíbenou čtvrtí je například Doubravka nebo Bolevec či Košutka. Jen skok od přírody to mají také obyvatelé městské části Bory, která zahrnuje také rozlehlý park s řadou možností sportovního a rekreačního vyžití. Bydlení ale nabízí i řada příměstských částí, kde jsou domy i o třetinu levnější a přitom jste stále v dosahu městské hromadné dopravy a tedy i všech nabízených služeb. Zatímco ve městě se cena běžného rodinného domu šplhá od 2 do 6 milionů, v příměstské části koupíte stejný dům za 1, 5 až 4 miliony.