Dnes je středa 1.5.2024 a svátek má Svátek práce

Investice do zahraniční nemovitosti

 

Dovolená je oddychový čas, kdy vypustíte všechny starosti pracovního života a užíváte si zaslouženého odpočinku. Každý z Vás má pro dovolenou jiné kritéria a někteří se rádi vracíte, rok co rok, do oblíbené destinace. A možná i z toho důvodu začali realitní kanceláře nabízet krásné nemovitosti v oblíbených dovolenkových lokalitách.

 

V případě, že koupíte takovou nemovitost, můžete si užívat dovolené v zahraničí kdykoli Vás napadne nebo se přestěhovat natrvalo. Nemovitost můžete také využít jako skvělou vratnou investici. Můžete ji pronajímat dlouhodobě nebo i krátkodobě. Krátkodobé pronájmy jsou trendem dnešní doby, kdy lidé odjíždí pouze na krátkodobé/víkendové dovolené a výlety. V některých lokalitách jsou navíc ceny nemovitostí za 1/3 cen u nás.

 

Každá realitní kancelář, která zahraniční nemovitost nabízí, Vám podá veškeré potřebné informace a plnohodnotný prodejní servis.

 

Zaujala Vás možnost koupit si nemovitost v zahraničí? Není nic jednoduššího, než se po nějaké poohlédnout a domluvit si schůzku s realitní kanceláří, která Vám podá více informací.

 

V současné době máte možnost koupit nemovitost třeba v Tatrách, Rakousku, Chorvatsku, Srpsku, Egyptě či v USA.

 

V odkaze níže naleznete aktuální nabídku zahraničních nemovitosti:
Nabídka zahraničních nemovitostí