Dnes je středa 1.5.2024 a svátek má Svátek práce

Mezonet, aneb byt plný prostoru


Mezonet je vícepodlažní bytová jednotka, kterou najdete v bytovém domě. Vícepodlažní byty působí vzdušně, komfortně a v případě bydlení více osob, dokáží vytvořit větší soukromí. Díky tomu jsou často vyhledávány nejen mladými rodinami, tak studenty vysokých škol, kteří hledají originální bydlení s větším soukromým. Mezonetové byty se dostaly do povědomí a obliby v posledních letech a tento trend stále roste. Jsou příjemnou alternativou, která Vám dá možnost se i ve městě cítit jako v domě.

 

Přechod mezi jednotlivými patry bývá vzdušným schodištěm, které nekrade opticky prostor spodního patra. Ve spodním patře naleznete ve většině případů kuchyň s obývacím pokojem a koupelnu, horní patro slouží jako ložnice. Většina horních pater je v podkroví, díky čemu můžete získat i krásný výhled na okolí.

 

Jelikož jsou mezonetové byty na trhu stále novinkou, jejich ceny mohou vystoupat výše, než ceny běžných bytů o stejné rozloze. Počítejte však s tím, že jsou tyto byty postaveny nově nebo nově zrekonstruovány.

 

V odkaze níže se můžete podívat na aktuální nabídku:

Nabídka mezonetových bytů